Value8

canddef1.png
21 apr 2015

Het Value8 Team

Peter Paul De Vries

E-mailadres Afdrukken

Peter Paul de Vries is grootaandeelhouder en bestuursvoorzitter van Value8. Peter Paul studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Van oktober 1989 tot en met oktober 2007 was hij werkzaam bij de Vereniging van Effectenbezitters, waarvan de laatste 12 jaar als directeur. In die positie heeft hij uitgebreide en relevante ervaring en kennis opgedaan op het gebied van beoordeling en monitoring van beursgenoteerde bedrijven, corporate governance, investor relations en fusies en overnames. In deze functie heeft hij tevens een waardevol netwerk opgebouwd in het bedrijfsleven en met name de financiële sector. Peter Paul was kernlid van de Commissie Tabaksblat (2003-2004), voorzitter van de pan-Europese organisatie van aandeelhoudersverenigingen Euroshareholders (2005-2009) en lid van het Market Participants Panel van de pan-Europese beurstoezichtorganisatie CESR. Thans is Peter Paul lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Juliana Kinderziekenhuis en lid van de Raad van Commissarissen van Euronext Amsterdam.

Gerben Hettinga

E-mailadres Afdrukken

Gerben Hettinga is sinds 2008 bestuurder van Value8. Gerben heeft in 2001 zijn studie Bedrijfskunde van de Financiële Sector aan de Vrije Universiteit in Amsterdam afgerond. In de periode van juni 2001 tot september 2008 is hij werkzaam geweest bij de Vereniging van Effectenbezitters als econoom. In 2007 werd hij hoofd econoom bij de VEB. Gerben heeft uitgebreide en relevante ervaring en kennis opgedaan onder meer op het gebied van het analyseren van beursgenoteerde bedrijven, corporate governance, investor relations, internet en overnamebiedingen.

Kee Koopmans

E-mailadres Afdrukken

Kee Koopmans, is sinds januari 2011 werkzaam bij Value8 en sinds december 2013 bestuurder. Kee houdt zich bezig met zowel Corporate Finance dienstverlening als portefeuillemanagement. Kee is afgestudeerd Econometrist aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een stage bij ING in Parijs, is zij in 1999 in dienst getreden bij Gilde Investment Management, een leidende Europese private equity speler. Hier heeft zij vele bedrijven geanalyseerd en investeringsprocessen begeleid, inclusief het navolgende portefeuille beheer. In 2003 maakte Kee de overstap naar Microsoft, waar zij operationele ervaring heeft opgedaan op het gebied van channel marketing. In 2006 is zij in dienst getreden bij KPMG Corporate Finance, waar zij als adviseur vele fusie- en overnameprocessen heeft begeleid.

Aafje Rietveld

E-mailadres Afdrukken

Aafje Rietveld van Corporate Balance (www.corporatebalance.nl) werkt sinds februari 2010 bij Value8 als hoofd juridische zaken en advocaat. Aafje is in 2000 afgestudeerd in Civielrechtelijke en Bedrijfsrechtelijke afstudeerrichting aan de Universiteit Leiden. Bij Loyens&Loeff heeft zij zich gespecialiseerd in het mededingingsrecht en het arbeidsrecht. Daarna is zij als griffier in dienst getreden bij de Vliegende Brigade te Den Haag, een onderdeel van de rechterlijke macht. Bij de Vliegende Brigade heeft Aafje de inhoudelijke behandeling van een groot aantal zaken voorbereid en vonnissen geschreven op breed civielrechtelijk terrein. Vervolgens is zij in dienst getreden bij de Vereniging van Effectenbezitters, waar zij uitgebreide ervaring heeft opgedaan met het juridische speelveld tussen en rondom beursgenoteerde bedrijven.

Lennart Verhoef

E-mailadres Afdrukken

Lennart Verhoef, Associate, is sinds januari 2010 werkzaam bij Value8. Lennart heeft in 2009 de master Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en in 2010 de master Privaatrecht, ook aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studietijd was hij onder meer hoofdredacteur van het faculteitsblad Rostra Economica en heeft hij aan Yonsei University in Seoul, Zuid-Korea, gestudeerd.

Marnix Jaquet

E-mailadres Afdrukken

Marnix Jaquet, analist, is sinds oktober 2009 werkzaam bij Value8. Marnix heeft in 2012 de master Notarieel Recht aan de Universiteit Utrecht en de master Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond. Daarnaast vervulde Marnix binnen zijn studie een bestuursfunctie en publiceerde hij in het juridische studentenblad Juncto. Tevens liep hij stage bij NautaDutilh in Amsterdam en New York.

Vincent Weyers

E-mailadres Afdrukken

Vincent Weyers, analist, is sinds februari 2011 werkzaam bij Value8. Vincent heeft in 2010 de master Burgerlijk Recht aan de Universiteit Leiden en in 2012 de master Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Ook heeft hij aan de Universität Zürich gestudeerd. Daarnaast was hij onder meer fulltime bestuurslid van AIESEC Leiden, juridisch medewerker bij IncassoPartners Nederland en heeft hij een student-stage gelopen bij het advocatenkantoor Clifford Chance.

Luc van Hecke

E-mailadres Afdrukken

Luc van Hecke, Manager Financial Markets, is sinds februari 2012 in dienst bij Value8. Luc studeerde Bedrijfseconomie op de HES in Amsterdam. Hij heeft van 2004 tot en met 2006 gewerkt als Assistent Manager bij Echte Energie. In februari 2006 heeft hij de overstap gemaakt naar Alex Beleggersbank (later onderdeel BinckBank). Hij is hier werkzaam geweest in verschillende specialistische en leidinggevende functies (senior Trader, Midoffice, Riskmanagement, Teamleider, projecten en Manager Alex Nederland). In zijn laatste periode was hij, als Manager Frontoffice BinckBank Retail Nederland, verantwoordelijk voor de handelsdesk en het klantcontact van Alex Vermogensbank Nederland en BinckBank Nederland. Hier was hij verantwoordelijk voor de integratie van Alex en-Binck handelsdesk in Nederland.
In deze functies heeft hij uitgebreide en relevante ervaring en kennis opgedaan op het gebied van brokerage, asset management, financial markets, risk management, internetbanking en trading.

Jeroen de Vries

E-mailadres Afdrukken

Jeroen de Vries, Technical Officer, is sinds juni 2011 in dienst bij Value8. Jeroen houdt zich bezig met ICT alsmede operationeel management bij Value8 deelnemingen. Jeroen studeerde Algemene Operationele Techniek aan de HTS in Utrecht. Jeroen heeft in de periode 1987 - 1999 gewerkt in de grafische industrie in leidinggevende functies. In de periode 1999 – 2011 was Jeroen werkzaam als operationeel en ICT manager bij Jurriaans Lindenbaum Grafimedia, verantwoordelijk voor onder andere implementatie van ERP- en CRM systemen en e-commerce.

Marja Beunis

E-mailadres Afdrukken

Marja Beunis, secretaresse, is sinds juni 2013 werkzaam bij Value8. Marja heeft in 1989 haar studie aan de HEAO afgerond. Zij is begonnen als verkoopadviseur en heeft daarna gewerkt bij het bedrijfsbureau van de afdeling Huisvesting van de ING bank. Hierna is zij directie secretaresse geworden bij &Samhoud, waar het belang van dienstverlening diep geworteld is. Na enkele jaren fulltime moederschap is Marja bij BCG receptioniste geweest, waarna zij gedurende zeven jaar de officemanager van de Comeniuspraktijk was.

Martijn Meijer

E-mailadres Afdrukken

Martijn Meijer, Investment Manager, is sinds augustus 2013 werkzaam bij Value8. Martijn heeft in 2007 de master bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Na zijn studie is Martijn begonnen bij de Rabobank op de fusie & overname afdeling waar hij verschillende overnames heeft begeleid in o.a. de industriële, vastgoed en energie sector. In 2011 maakte Martijn de overstap naar AlpInvest (The Carlyle Group), een leidende mondiale private equity speler, waar hij kennis heeft opgedaan op het gebied van Secondary investeringen en het navolgende portefeuille beheer.

Pieter Ezinga

E-mailadres Afdrukken

Pieter Ezinga, Investment Manager, is sinds juli 2013 werkzaam bij Value8. Pieter is afgestudeerd registeraccountant, en begon zijn carrière in 2007 bij PwC, waar hij vier  jaar werkzaam was in de audit praktijk. In deze hoedanigheid heeft hij ervaring opgedaan met het controleren van met name internationale klanten. Voorts was hij twee jaar werkzaam in de M&A adviespraktijk van PwC. Hier heeft hij financial due diligence opdrachten (boekenonderzoek) uitgevoerd. Tevens heeft hij in 2013 de master Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam behaald.

aquaserva_logo.png mty_holdings_logo.jpg discount4pets_logo.jpg dogstuff.png greenfields_logo.jpg dico2.png eetgemak.jpg gnsbrinkman.png axessnw2.jpg dierenvreugd_logo.jpg megapets_logo.jpg bk_group_logo_1.jpg ceradis.png kersten.png adamgld.png snowworld_logo.jpg source_logo.jpg prika_logo.jpg novisource_logo.jpg