Investor Relations

Value8 is beursgenoteerd sinds 24 september 2008.

De beurs heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei van ons bedrijf. Value8 heeft (a) groeivermogen opgehaald om investeringen te kunnen financieren (b) bedrijven naar de beurs gebracht (c) beursgenoteerde bedrijven geholpen bij het aantrekken van risicodragend kapitaal (d) een belangrijk deel van het vermogen in beursgenoteerde smallcaps geïnvesteerd. Met de beurs in ons DNA vinden wij communicatie met aandeelhouders, beleggers, financiële media en analisten van groot belang.

Value8 streeft naar waardecreatie voor haar aandeelhouders op lange termijn. Dat betekent waardegroei én direct inkomen via dividenduitkeringen. Value8 heeft de afgelopen 11 jaar dividend uitgekeerd en twee extra uitkeringen gedaan. 1,05 euro per aandeel in 2019 en een terugbetaling van 0,30 euro per aandeel in 2020 (in de vorm van aandelen IEX en MKB Nedsense).

Value8 hecht aan goede communicatie en publiceert naast jaarcijfers en halfjaarcijfers (beiden verplicht), ook trading updates, aandeelhoudersbrieven en persberichten om aandeelhouders op de hoogte te houden.

Kortom: wij steken dus graag tijd en energie in de communicatie met onze aandeelhouders. Hebt u vragen of opmerkingen? Mail dan naar info@value8.com