Niet genoteerd

Value8 investeert niet alleen in beursgenoteerde ondernemingen maar ook in private ondernemingen. Hieronder een overzicht van enkele huidige investeringen.

AMSTERDAMGOLD 1

AmsterdamGold

AmsterdamGold (100%) is marktleider op het gebied van de verkoop en de opslag van fysiek edelmetalen als goud, platina en zilver in Nederland. De AmsterdamGold groep bestaat uit de labels AmsterdamGold en AmsterdamSafe.

Concordia_Meppel_JPEG-Print_15

Concordia Holding

Concordia (25%) is leverancier van hout- en bouwmaterialen, voor zowel de professionele verwerker als de particulier. Concordia, met hoofdkantoor in Meppel, heeft twaalf vestigingen en zeven keukenvestigingen.

ice-auto-opladen

ICE Groep

ICE Groep (70%) is actief in detachering van consultants in de utility sector. ICE verleent haar diensten aan een breed scala van klanten in de utility sector: netbeheerders, leveranciers, meetbedrijven en service providers.

skysource

Skysource

Skysource (100%), gevestigd in Eindhoven, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen.

Dealsuite-logo-717x550

Dealsuite

Dealsuite (31%) is Europees marktleider voor de online matching en bemiddeling bij aan- en verkoop van MKB-ondernemingen in Europa.

aacircular

AA Circular

Onder AA Circular (65%) valt Amovatiebedrijf Aalsmeer dat – met 45 medewerkers – al meer dan 30 jaar actief is in de amovatiemarkt, sloop en recycling voor de zakelijke (bouw-)markt.

zorghuistegelen

Overige belangen

Voorts heeft Value8 nog een aantal overige belangen in niet-beursgenoteerde ondernemingen, waaronder BK Group (corporate dienstverlening) en PAVO Zorghuizen.