Beursgenoteerd

Value8 investeert niet alleen in private  ondernemingen maar ook in beursgenoteerde ondernemingen. Hieronder een overzicht van enkele huidige beursgenoteerde investeringen.

renewi

Renewi

Het beursgenoteerde Renewi is een toonaangevend waste to product bedrijf. Renewi heeft meer dan 6.000 medewerkers in dienst in 174 operationele vestigingen in heel Europa en is marktleider in de Benelux.

hoofdkantoor-ctac-2

Ctac

Als Business & Cloud Integrator biedt Ctac (ticker: CTAC) een breed portfolio met oplossingen van SAP en Microsoft en levert o.a. diensten op het gebied van business consultancy, managed services en detachering.

pidz1

Almunda Professionals

Almunda Professionals N.V. (AMUND:AEX) is richt zich met PIDZ en Novisource  op de inzet van professionals ten behoeve bedrijven en organisaties in specifieke sectoren (zorg en financiële sector).

KF_Kerstendag1-58

Morefield Group

Sinds november 2022 is Kersten de belangrijkste activiteit van Morefield Group. Kersten verstrekt en onderhoudt zorghulpmiddelen voor mensen met een beperking. Centraal daarbij staat kwaliteit én vakmanschap.

iexgroup

IEX Group

IEX Group N.V. is opgericht in 1999 en sinds 2016 beursgenoteerd op Euronext Amsterdam. Het bedrijf is uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van gratis en betaalde beleggingsinformatie voor de Benelux.

mkbn

Overig genoteerd

Value8 heeft meerderheidsbelangen in onder andere MKB Nedsense NV (Euronext Amsterdam) en Cumulex NV (Euronext Brussel). Voorts belegt Value8 in meerdere middelgrote beursgenoteerde ondernemingen in Europa.