Value8 Portefeuille

Hieronder een overzicht van de vier grootse belangen uit de portefeuille van Value8. Voor uitgebreidere overzicht kijk bij de beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen.

renewi

Renewi

Het beursgenoteerde Renewi is een toonaangevend waste to product bedrijf. Renewi heeft meer dan 6.000 medewerkers in dienst in 174 operationele vestigingen in heel Europa en is marktleider in de Benelux.

hoofdkantoor-ctac-2

Ctac

Als Business & Cloud Integrator biedt Ctac (ticker: CTAC) een breed portfolio met oplossingen van SAP en Microsoft en levert o.a. diensten op het gebied van business consultancy, managed services en detachering.

pidz1

Almunda Professionals

Almunda Professionals N.V. (AMUND:AEX) is richt zich met PIDZ en Novisource  op de inzet van professionals ten behoeve bedrijven en organisaties in specifieke sectoren (zorg en financiële sector).

KF_Kerstendag1-58

Morefield Group

Sinds november 2022 is Kersten de belangrijkste activiteit van Morefield Group. Kersten verstrekt en onderhoudt zorghulpmiddelen voor mensen met een beperking. Centraal daarbij staat kwaliteit in service, hoogstaande producten én vakmanschap.