Herintroductie verzorgingsproducten Dog’s Stuff

Value8 heeft 100% in DS Petcare

Value8 NV maakt bekend dat de activiteiten van het merk Dog’s Stuff zijn ondergebracht in DS Petcare en dat het merk Dog’s Stuff op 7 oktober aanstaande opnieuw wordt gelanceerd. Value8 houdt een belang van 100% in DS Petcare BV.

Dog’s Stuff is een sterk merk op het gebied van vachtverzorgingsartikelen en heeft een uitstekende reputatie bij gebruikers. Onder de verzorgingsproducten van Dog’s Stuff vallen shampoos, conditioners, reinigingsproducten en voedingssupplementen. De Dog’s Stuff producten zijn zowel geschikt voor de probleemvacht (huidschilfers, allergieën) als de gezonde vacht.

De herintroductie van de productie zal plaatsvinden bij de DIBEVO – de dierenvakbeurs – die van 7 tot en met 9 oktober a.s. in Gorinchem zal plaatsvinden.

Value8 is zeer verheugd over de herintroductie van Dog’s Stuff en de plannen van DS Petcare.

Peter Paul de Vries: “Wij zijn al actief in de diervoederbranche met ons meerderheidsbelang in Witte Molen. De activiteiten van DS Petcare vormen daarop een prima aanvulling. Dog’s Stuff heeft een goede naam bij met name hondenbezitters: het is dé oplossing voor veel vachtproblemen van honden. Het opereert in de top van de markt en vormt een prima basis voor verdere uitbouw van deze activiteiten.”