Jaap van Duijn (ex-Robeco) commissaris bij Value8 NV

Tijdens de aandeelhoudersvergadering van 29 juni 2009 is dr. Jaap van Duijn benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Value8 NV. De Raad van Commissarissen, die wordt voorgezeten door drs. Peter van der Lugt (voormalig topman van Van der Moolen), zal nu uit twee leden bestaan. Jaap van Duijn was van 1983 tot 2003 lid van de Raad van Bestuur van Robeco Groep en gedurende de laatste 15 jaar Chief Investment Officer van Robeco. Daarnaast is hij actief op het gebied van onderwijs & onderzoek (onder meer vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van Wageningen Universiteit en Researchcentrum) en milieu (onder meer bestuurslid bij het Nationaal Groenfonds). Dat sluit goed aan bij de focus van Value8 op de groeiende cleantech-sector (o.a. milieu, duurzame energie, water, energiebesparing).

Value8 is verheugd dat Jaap van Duijn, met zijn enorme staat van dienst en bijzondere expertise op beleggingsgebied, tot de Raad van Commissarissen is toegetreden.

Voorts maakt Value8 bekend dat het managementteam wordt versterkt met Mr. Frank Lagerveld. De curricula vitae van beide heren zijn op de website van Value8 NV beschikbaar.

Value8 NV

Peter Paul de Vries, CEO                               Gerben Hettinga (bestuurslid)