Kersten (Value8) neemt WmoSolutions over

Kersten Hulpmiddelen – een deelneming van Value8 – is verheugd mede te kunnen delen dat gisteren (31 augustus) hulpmiddelenleverancier WmoSolutions is overgenomen. WmoSolutions levert en onderhoudt revalidatiehulpmiddelen exclusief voor de gemeente Zoetermeer. Deze add-on acquisitie past in de groeistrategie van Kersten.
WmoSolutions zal met ingang van 1 september 2022 deel uitmaken van de groep, waarbij het bedrijf als een zelfstandige entiteit haar dienstverlening levert aan de gemeente Zoetermeer.
Voor de gebruikers van de hulpmiddelen verandert er niets. Zij kunnen blijven rekenen op betrouwbare en uitstekende hulpmiddelenzorg. WmoSolutions zal haar werkzaamheden voortzetten vanuit de Kersten vestiging in Den Haag. Ook het depot zal meeverhuizen van Zoetermeer naar Den Haag. Deze operatie is nauwkeurig voorbereid en zal zo worden uitgevoerd dat cliënten geen hinder ondervinden van de wisseling van eigenaar.Kersten CEO Bas Alberts is verheugd over de overname: “Denken in het belang van mensen zit diep in het DNA van Kersten. WmoSolutions past dan ook naadloos in onze organisatie. Wij heten de inwoners van Zoetermeer van harte welkom!”.