Mededeling inzake Fund Solutions

Value8, een aan Euronext Amsterdam genoteerde investeringsmaatschappij, is verheugd de volgende transactie van haar portefeuillebedrijf BK Group aan te kondigen.

 

BK Group (zakelijke dienstverlening) heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van 100% van de aandelen die zij houdt in Funds Solutions S.C.A. aan Atoz Services S.A.. Atoz Services is een in Luxemburg gevestigde hoogwaardige professionele dienstverlener die een volledig scala aan zakelijke en fiscale diensten verleent aan in Luxemburg gevestigde entiteiten die worden beheerd door alternatieve fondsen en zakelijke klanten. Funds Solutions S.C.A., eveneens gevestigd in Luxemburg, verricht administratiediensten voor beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen, private equity en vastgoedondernemingen. De afronding van de transactie is afhankelijk van goedkeuring door de lokale toezichthouder (de CSSF).

 

De verkoop vindt plaats boven de boekwaarde en zal vanuit Value8-perspectief een klein positief effect hebben op de intrinsieke waarde per aandeel.