Mededeling inzake vermogensbeheer Today’s

In reactie op berichten in de media deelt Value8 het volgende mede.

In het Financieele Dagblad van heden is berichtgeving opgenomen over Today’s Groep met de titel “Onlinebroker Today’s Groep wordt gesplitst en verkocht”.  In het bericht van het FD wordt gesteld dat de brokerage activiteiten worden verkocht aan Traders Only en dat Value8 “instapt bij de vermogensbeheertak” van Today’s.

Value8 kan bevestigen dat de mogelijkheid wordt onderzocht om deel te nemen in deze vermogensbeheeractiviteiten die nu zijn ondergebracht in de Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow (beleggingsfondsen). Voor de beoogde belangname is onlangs goedkeuring verkregen van De Nederlandsche Bank.  Het proces richting belangname en de formele afhandeling daarvan bevinden zich evenwel nog niet in de afrondende fase, hetgeen betekent dat de doorgang van deze mogelijke transactie onzeker is.

Indien de belangname wordt gerealiseerd zal Value8 daarover middels een persbericht mededeling doen. In dat geval zal het belang worden ondergebracht in het cluster: gespecialiseerde financiele dienstverlening.

Daaronder vallen thans:

IEX Group NV (49%)

IEX Group is de leidende aanbieder van online beleggersinformatie in de Benelux met een bereik van 1,8 miljoen beleggers, waarvan 1,5 miljoen in Nederland en 300.000 in België.

AmsterdamGold (51%*)

AmsterdamGold is marktleider in Nederland voor online in- en verkoop van edelmetalen en beschikt met AmsterdamSafe over een unieke locatie om goud en andere edelmetalen veilig te op te slaan.

BK Group (67,52%)

BK Group is een groeiend corporate dienstverlening bedrijf dat thans actief is op 5 activiteitengebieden (generieke corporate services, fondsadministratie, accounting, vastgoed en compliance) en vestigingen heeft in onder meer Nederland, Luxemburg, Curaçao en het Verenigd Koninkrijk.

(* economisch belang)