Almunda Professionals

Almunda Professionals N.V. (AMUND:AEX) is een beursgenoteerde onderneming gericht op participatie in ondernemingen die ieder een focus hebben op de inzet van professionals ten behoeve van consultancy en ondersteuning van bedrijven en organisaties in specifieke sectoren. Almunda komt voort uit een vennootschap die oorspronkelijk in 1889 werd opgericht, vanaf 1959 is de vennootschap genoteerd op de Amsterdamse Effectenbeurs.

Almunda streeft naar een combinatie van autonome groei en acquisities. Er wordt actief gekeken naar de mogelijkheid om nieuwe activiteiten op het gebied van interim professionals – nieuwe verticals – toe te voegen aan de huidige deelnemingen. Haar huidige deelnemingen zijn:

PIDZ

PIDZ is het grootste zorgbemiddelingsbureau voor zelfstandige professionals in Nederland. Het bedrijf brengt vraag en aanbod naar zelfstandige zorgprofessionals bij elkaar en speelt in op twee belangrijke trends, namelijk de toenemende vraag naar zorgprofessionals en de flexibilisering van de arbeidsmarkt.

Novisource

Novisource is een Business & IT consultancy bedrijf met een sterke focus op zakelijke dienstverleners in de financiële sector (banken, verzekeraars, pensioenfondsen & vermogensbeheerders). Novisource is specialist in change management binnen de financiële sector. Zo helpt Novisource haar opdrachtgevers met het realiseren van veranderambities.