AmsterdamGold

AmsterdamGold is marktleider op het gebied van de verkoop en de opslag van fysiek edelmetalen als goud, platina en zilver in Nederland. De AmsterdamGold groep bestaat uit de labels AmsterdamGold en AmsterdamSafe.

De focus van AmsterdamGold ligt nadrukkelijk op fysiek edelmetaal als bescherming tegen geldontwaarding en internationale financiële instabiliteit. Vanuit de expertise van AmsterdamGold komt het idee dat fysiek bezit een belangrijke extra zekerheid biedt, zekerheid die edelmetaalderivaten (papiergoud) niet kunnen bieden. Daarbij zijn de opslagfaciliteiten van goud, zilver en platina die AmsterdamSafe haar klanten kan bieden van grote toegevoegde waarde. Dat deze visie gehoor vindt in de markt blijkt uit de groei van het aantal klanten dat van de diensten AmsterdamGold en AmsterdamSafe gebruik maakt.

In de edelmetaalmarkt zijn betrouwbaarheid, veiligheid en discretie van groot belang. AmsterdamGold streeft ernaar om als marktleider op dat gebied voorop te blijven lopen en zelf de standaard te zetten waar het op betrouwbaarheid en adequate dienstverlening aankomt.