PIDZ

PIDZ (de afkorting staat voor Professionals In De Zorg) is in 2011 opgericht door Ron Simmer en Wichard Fassbender (Fass), destijds beiden actief in de zorg. Zij zijn het bedrijf gestart vanuit hun visie dat de zorg beter en gezonder kan worden georganiseerd en dat zorgprofessionals op hun eigen manier – en dus daarmee gelukkiger – moeten kunnen werken in de zorg. Met het motto ‘Met zorg verbonden’ straalt PIDZ de liefde voor het zorgvak uit.

Zorginstellingen door heel Nederland beschouwen PIDZ als betrouwbare partner, sterk in het oplossen van complexe en urgente vraagstukken. Via het online platform mijnPIDZ worden opdrachten van zorginstellingen verbonden aan de juiste zorgprofessionals. Kwaliteit van zzp’ers staat hierbij voorop. Het bedrijf speelt daarmee een cruciale rol bij de invulling van de flexibele schil voor de personeelsbezetting in de zorg. Tevens ontzorgt PIDZ de partijen daarmee in hun administratieve handelingen.

PIDZ heeft een landelijke dekking met 13 vestigingen (deels via franchise) en is name actief in de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, verpleging, verzorging en thuiszorg. Bij het platform zijn ruim 6.000 zelfstandigen in de zorg aangesloten waarvan een groot deel zich elke dag inzet bij diverse zorginstellingen, en is daarmee een van de leidende partijen in deze markt.

PIDZ is sinds begin 2022 onderdeel van Almunda Professionals NV

www.pidz.nl