Value8 in de lift

Value8 Tech Group neemt activiteiten Get Up over

Value8 is verheugd mede te delen dat zij de doorstart van liftenspecialist Get Up heeft kunnen realiseren. Value8 is al actief in de liftenbranche met het in Zaandam gevestigde Axess Liften. Get Up is gespecialiseerd in levering en montage van personen-, platform– en goederenliften. Get Up realiseert liftoplossingen op maat, variërend van luxe design liften en comfort-oplossingen tot innovatieve bedrijfsuitvoeringen. Get Up is met name sterk in liften voor de zorgmarkt en liften voor minder valide personen, waarvan – met een Get Up lift –  het wooncomfort kan worden verhoogd. Get Up is bovendien specialist in vracht- en goederenliften voor de retailbranche.

Via een speciaal daarvoor opgerichte vennootschap zijn de activa van Get Up verworven en worden – in samenwerking met ondernemer Raymond Peelen – de activiteiten doorgestart. Get Up was door incidentele factoren in problemen geraakt, maar in de nieuwe constellatie worden goede mogelijkheden gezien voor een gezonde omzet en exploitatie. Get Up zal in eerste instantie zelfstandig opereren, waarbij overigens de mogelijkheden van synergie zullen worden onderzocht. Get Up behaalde in de oude constellatie een omzet van circa 2 miljoen euro en is daarmee kleiner dan Axess Liften. Binnen de vennootschappelijke structuur komt Get Up te vallen onder de Value8 Tech Group.

Axess lanceert mindervalidenlift STAIR-UP
Voorts is Value8 verheugd melding te kunnen maken van de introductie van de  mindervalidenlift STAIR-UP, die ideaal is voor het overbruggen van hoogteverschillen bij met name trappen tot 1,45 meter. De lift is een goede oplossing voor het toegankelijk maken van openbare gebouwen en winkels. De lift is zeer geschikt voor buiten ook als er auto’s overheen moeten rijden. (max 500kg per wiel). De STAIR-UP kan in een kleine put en dus beperkte bouwkundige voorzieningen worden geplaatst. Het speciale ontwerp van de STAIR-UP biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele hefplateaus.