Value8 neemt 31 procent belang in Dealsuite

Investeringsmaatschappij Value8 NV is verheugd te kunnen meedelen dat zij een belang heeft verworven van 31 procent in Dealsuite BV. Dealsuite is Europees marktleider voor de online matching en bemiddeling bij aan- en verkoop van MKB-ondernemingen in Europa. Klanten van Dealsuite zijn professionele partijen zoals corporate finance adviseurs, private equity partijen en bedrijven op zoek naar acquisitiemogelijkheden. Dealsuite is een besloten online platform waarop professionele partijen realtime koop-, verkoop- en investeringsprojecten met elkaar kunnen uitwisselen. Op dit moment zijn ruim 1.200 bedrijven beschikbaar via Dealsuite, om een investeerder aan te trekken of voor volledige verkoop.

Dealsuite groeit snel. Over 2022 behaalde Dealsuite een omzet van circa 2 miljoen euro, een groei van ruim 50% ten opzichte van 2021. Dealsuite biedt haar diensten aan in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Spanje en Zweden. Dealsuite investeert vol in de expansie van het bedrijf langs drie groeiassen: het aansluiten van nieuwe geografische markten, de verdere verbetering van het software-platform en de uitbreiding van het dienstenpakket. Dealsuite verwacht de snelle groei ook in de komende jaren voort te zetten.

Value8 is erg enthousiast over het groeiperspectief en de internationale expansie van Dealsuite, en wil het bedrijf ondersteunen bij het groeitraject. De investering bedraagt ruim 3 miljoen euro en zal worden gebruikt om de groei te financieren.

Floyd Plettenberg, CEO en co-founder: “Dealsuite heeft volop ambities om de groei in het buitenland te versnellen. We zijn blij met deze professionele investeerder die bovendien veel ervaring heeft met transacties in het MKB-segment. Daarbij spreekt de lange termijn focus van Value8 ons zeer aan.”

Peter Paul de Vries: “We hebben onze interesse in Dealsuite de afgelopen jaren meermaals kenbaar gemaakt. We zijn onder de indruk van het team en de groeidynamiek van dit mooie fintechbedrijf. Wij willen Dealsuite graag ondersteunen en begeleiden in de volgende groeifase.

Value8 NV