Value8 neemt ook serviceafdeling GNS over

Value8 heeft op 29 mei jl. medegedeeld de doorstart te hebben gerealiseerd van het technologiebedrijf GNS uit Wormerveer, dat rolluiken en branddeuren ontwikkelt en verkoopt.

Heden kan worden meegedeeld dat Value8 ook de afdeling SRO (Service, Onderhoud en Reparatie) van GNS heeft overgenomen. Die overname is van belang omdat GNS een enorme installed base heeft. Op meer dan 16.000 locaties in Nederland bevinden zich rolluiken en brandwerende deuren van GNS. De afdeling is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar. GNS SRO heeft bovendien een groot aantal vaste contracten. Value8 en GNS zijn verheugd dat de dienstverlening aan de klanten de afgelopen weken zonder onderbreking heeft kunnen plaatsvinden. De klanten zullen op korte termijn worden geïnformeerd over de doorstart en de continuiteit in bedrijfsvoering en dienstverlening.

Peter Paul de Vries (CEO van Value8): “We zijn erg blij dat we nu door kunnen gaan met ontwikkeling, productie èn service. Dat is goed nieuws voor de klanten, de medewerkers en geeft de onderneming door de ‘recurring’ opbrengsten een steviger basis”.