Value8 opent distributiecentrum voor online dierenwinkels

Value8 is verheugd de lancering van DICN te kunnen bekendmaken. DICN zal vanuit het nieuwe distributiecentrum in Harderwijk zorgdragen voor de opslag en distributie van verschillende e-commerce ondernemingen. De lancering van DICN past binnen de strategie om bij de online dierenactiviteiten een groter deel van de bedrijfskolom te bestrijken.

Een gedeelte van de locatie is tevens ingericht als dierenspeciaalzaak voor Discount4Pets, waarbij klanten producten direct kunnen kopen en afhalen. Met het distributiecentrum verwacht Value8 verder te kunnen groeien in het dierensegment en tevens betere kwaliteit te kunnen bieden aan de groeiende groep klanten.

‘Met de lancering van DICN wordt een belangrijke stap naar een multi channel omgeving gezet.’, aldus Remco Evers, oprichter van Discount4Pets.nl.

DICN past in de strategie van Value8 om een brede speler op het gebied van dierenverzorging te bouwen, en sluit uitstekend aan bij de bestaande onderdelen van Value8 Discount4Pets.nl, Megapets.nl en Dierenvreugd.